Bed & breakfast

Mooi Vlaanderen probeert het aanbod zo flexibel mogelijk te houden. Zo hebben we geen vaste aankomstdag en hoef je niet per se per midweek, weekend of week te huren. Ook de extra opties zijn flexibel. De een neemt graag zelf zijn beddengoed mee, de ander wil een verzorgd verblijf met ontbijt. Als u op het reserveringsformulier alle opties aanvinkt (ontbijt, opgemaakte bedden, handdoeken) dan betaalt u maximaal EUR 55,- per persoon, per nacht. De exacte prijs is afhankelijk van het appartement dat u kiest. Sommige opties zijn in de drukke zomermaanden juli en augustus niet beschikbaar. Dit wordt aangegeven op het reserveringsformulier.

Het ontbijt (EUR 7,50 p.p.) bestaat per persoon uit een croissant (afgewisseld met bijvoorbeeld een lange suisse of rozijnenbrood), een speltbroodje, boter, vleeswaren & kaas, een scharrelteitje van onze kippen, koffie, thee, 1/4 melk, 1/4 Zeeuws appelsap, 2 soorten eigengemaakte jam, zoet beleg en fruit.

Het ontbijt wordt voor aankomst klaar gezet in de koelkast, zodat u zelf op elk gewenst moment uw eigen ontbijt kunt maken. Er wordt dagelijks vers brood gebracht.

400_de_sabelpootkrielen.jpg

de bakkerij
links rechts
Realisatie: TiDi Graphics